Verkkokaupan hakukoneoptimointi

Oletko turhautunut siihen, että verkkokauppasi liikenne perustuu lähes kokonaan maksetun mainonnan varaan? Vaikka mainokset tuovat kävijöitä, eivät kaikki kävijät kuitenkaan päädy ostajiksi. Tämä taas syö nopeasti mainosbudjettiisi upotetut rahat ja voi nakertaa myynnin katteita. 

Olet kenties myös joskus haaveillut siitä, että verkkokauppasi brändi olisi tunnettu ja asiakkaat löytäisivät sinne myös ilman jatkuvaa investointia mainoskampanjoihin. Tämä on yllättävän tuttu tilanne. Hakukoneoptimoimalla verkkokauppaa saadaan se löytymään myös orgaanisesti, eli luonnollisesti hakukoneista. Ja siitä on todella suuri etu verkkokaupoille, sillä hakukoneoptimoinnin tuloksena tulevat klikkaukset eivät maksa mitään. Kohdennettua liikennettä tulee verkkokauppaan vaikka mainosbudjettia ei enää käytetäkään.

Tässä artikkelissa esittelen parhaimmat käytännöt, joiden avulla voit parantaa verkkokauppasi näkyvyyttä hakutuloksissa.

Tiivistelmä - Näin verkkokauppasi saa lisää orgaanista liikennettä

  • Selkeä verkkokaupan rakenne: Hyvin suunniteltu navigaatio ja kategorioiden hierarkia parantavat käyttäjäkokemusta ja hakukoneiden ymmärrystä sivustostasi.

  • Tuotekategorioiden optimointi: Lisää avainsanoilla rikastettuja kuvauksia ja oppaita, jotka auttavat asiakkaita löytämään ja valitsemaan oikeat tuotteet.

  • Tehokas tuotesivujen optimointi: Informatiiviset tuotekuvaukset, laadukkaat kuvat ja käyttäjää auttavat tekstit parantavat näkyvyyttä ja tukevat ostopäätöksiä.

  • Meta-tiedot ja strukturoitu data: Optimoidut meta-otsikot, houkuttelevat meta-kuvaukset ja Schema-merkinnät lisäävät sivustosi vetovoimaa hakutuloksissa.

  • Blogi ja linkitykset: Blogisisältö houkuttelee kohdennettua liikennettä ostopolun eri vaiheista ja tarjoaa mahdollisuuden sisäisiin linkityksiin, mikä parantaa sekä käyttäjäkokemusta että hakukonenäkyvyyttä.

Verkkokaupan rakenne

Jotta verkkokaupan on mahdollista saavuttaa hakukonenäkyvyyttä ja täten saada hakukoneoptimoinnista hyötyä, täytyy sen rakenne olla selkeä. Verkkokaupassa tulee olla helppoa navigoida tuotekategoriasta toiseen ja vielä pääkategorian sisältä tulee olla selkeä kulku alakategorioihin. 

Tämä parantaa käyttäjäystävällisyyttä (joka on tärkeää erityisesti verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa) ja auttaa myös hakukonerobotteja ymmärtämään mitä eri osioita verkkokaupassa on ja miten verkkokaupassa olevien alasivujen hierarkia menee.

Verkkokaupan rakenne kannattaa siis pohtia tarkkaan, jotta se palvelee pitkäaikaisesti myös verkkokaupan kasvua.

Tuotekategorioiden järjestäminen

Pääkategoriat ja alakategoriat tulisi järjestää niin, että ne kattavat kaikki keskeiset tuotealueet ja vastaavat asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Asiakkaiden tarpeet voidaan selvittää mm. avainsanatutkimuksella.

Jokaisella kategoriatasolla on tärkeää käyttää selkeitä ja avainsanoja sisältäviä otsikoita, jotka kertovat sekä hakukoneille että käyttäjille tarkasti, mitä ne kyseiset sivut sisältävät.

URL-osoitteet

URL-osoitteet kannattaa pitää mahdollisimman yksinkertaisina ja niissä kannattaa hyödyntää avainsanoja. Selkeät ja yksinkertaiset URL-osoitteet auttavat sekä hakukoneita että käyttäjiä ymmärtämään, mistä sivusta on kyse. 

Esimerkiksi URL-osoite ”verkkokauppa.fi/naisten-lenkkikengat” antaa heti selkeän käsityksen sivun sisällöstä ja se sisältää avainsanan. Vältä käyttämästä pitkiä ja monimutkaisia URL-osoitteita, tai pelkkiä numeroita sisältäviä osoitteita, sillä ne voivat hämmentää sekä hakukoneita että käyttäjiä.

Vai mitä olet itse mieltä: Mikä seuraavista osoitteista on käyttäjäystävällisin ja selkein?

verkkokauppa.fi/category/1241225636
verkkokauppa.fi/naistenmiestenlastenkengat
verkkokauppa.fi/naisten-lenkkikengat

Hyvin suunniteltu URL-rakenne tukee verkkokaupan käytettävyyttä ja parantaa sen näkyvyyttä hakutuloksissa.

Tuotekategorioiden optimointi

Tuotekategorioiden optimoinnissa on tärkeää keskittyä avainsanoihin, jotka vastaavat hakukyselyihin, joissa käyttäjä ei vielä tiedä tarkkaa tuotetta vaan on vasta tutustumassa eri vaihtoehtoihin. Näissä tilanteissa käyttäjät hakevat usein laajemmalla tasolla, etsien tuotteita vertailua tai yleistä tutkimista varten. Esimerkiksi, kun käyttäjä hakee ”parhaat naisten  juoksukengät,” hän ei välttämättä tiedä, mikä merkki tai malli sopii parhaiten vaan hän haluaa ensin tutustua eri vaihtoehtoihin. Tässä asiassa kannattaa kiinnittää tarkkaa huomiota hakuintentioihin.

Tuotekategorian optimointi tarkoittaa mm. sitä, että näkyvillä olevien tuotteiden lisäksi voidaan kategoriasivuille tuoda tekstiä, jossa kerrotaan lisää tuotteista, niiden käyttötarkoituksista ja ominaisuuksista yleisellä tasolla. Teksti voi olla joko esillä olevien tuotteiden yläpuolella tai teksti voi tulla esiin vasta tuotteiden jälkeen. Ideana on tuottaa tekstisisältöä, jota käyttäjä voi halutessaan lukea ostopäätöksensä tueksi ja josta hakukoneet tunnistavat mitä sivulla käsitellään.

Esimerkkikuva tuotekategorioiden tekstisisällön hakukoneoptimoinnista. Kuvassa on Scandinavian Outdoor- ja Budget Sport- verkkokauppojen esimerkit.
Scandinavian Outdoor hyödyntää tekstiä tuotteiden yläpuolella, kun taas Budget Sport on lisännyt tekstiä tuotteiden alapuolelle.

Mahdollisuuksien mukaan kannattaa hyödyntää myös tuotteen valintaan tarkoitettua opasta, joka auttaa asiakasta valitsemaan hänelle parhaiten sopivan tuotteen. Tällaisen oppaan ei tarvitse olla pitkä; sen tärkein tehtävä on tarjota konkreettisia neuvoja ja hyötyä asiakkaalle. Esimerkiksi, jos verkkokaupassasi on kategoria ”naisten juoksukengät,” voit luoda lyhyen oppaan, joka neuvoo eri kenkätyyppien eroista, sopivuudesta eri juoksualustoille ja antaa vinkkejä oikean koon valintaan. Tämä ei ainoastaan paranna asiakaskokemusta, vaan myös auttaa sitouttamaan asiakkaan ja ohjaa hänet mahdollisesti tekemään ostopäätöksen.

Lisäksi tuotekategorialle tuotettu tekstisisältö tarjoaa mahdollisuuden sisäiseen linkitykseen, kuten Budget Sportin esimerkissä nähdään. Tämä tarkoittaa, että voit linkittää kategoriatekstistä suoraan eri tuotesivuille, blogipostauksiin tai muihin relevantteihin kategorioihin, mikä parantaa sivuston navigointia ja käyttäjäkokemusta. Hyvä käyttäjäkokemus puolestaan parantaa hakukoneoptimointia, sillä hakukoneet arvostavat sivustoja, joilla käyttäjät viihtyvät pidempään ja löytävät helposti etsimänsä tiedot.

Tuotesivujen optimointi

Tuotesivujen optimointi auttaa vastaamaan esim. sellaisiin hakukyselyihin, jossa etsitään tuotetta jo nimeltä. Tällöin asiakas on jo selkeästi ostopäätöstä lähellä, sillä hän ei enää etsi yleisesti samasta kategoriasta tuotteita vaan etsii jo selkeästi sitä tiettyä tuotetta. Esimerkiksi hakukysely voisi olla: “oneplus nord 3 ce lite”

Yhtä lailla tuotesivujen optimointi auttaa näkymään paremmin hakukoneissa silloin, kun hakukyselyn tekijä ei välttämättä etsi tarkasti yksittäistä tuotetta, mutta hänellä on kuitenkin tarkat kriteerit tiedossa. Tällöin hakukysely voisi esimerkiksi olla “lenovo kannettava tietokone 15” näyttö”. 

Mitä enemmän pystyt tuottamaan tuotesivuille sellaista tietoa, joka on käyttäjälle hyödyllistä, sitä paremmat mahdollisuudet tuotesivulla on menestyä hakukoneissa. Selkeät ja informatiiviset tuotekuvaukset ovat avainasemassa tuotesivujen hakukoneoptimoinnissa. Niiden tulisi vastata asiakkaiden kysymyksiin ja tuoda esiin tuotteen edut ja käyttömahdollisuudet. Hyvä tuotekuvaus auttaa asiakasta ymmärtämään tuotteen arvon ja soveltuvuuden hänen tarpeisiinsa.

Esimerkkejä minkälaisia tietoja kannattaa tuoda esiin tuotesivuille:

  • Konkreettiset kuvaukset minkälainen tuote on ja mihin tarkoitukseen se sopii
  • Tuotearvostelut kommentteineen
  • Laadukkaita tuotekuvia eri kuvakulmista ja käyttötilanteista
  • Tekniset tiedot kuten mitat ja painot

Muista aina kuitenkin, että kirjoitat sisältöjä ihmiselle, etkä hakukoneille. Mikäli kirjoitat hakukoneet edellä, eli käytät jatkuvasti avainsanoja joka paikassa näkyvyyden maksimoimisen toivossa, käy siinä usein niin että käyttäjäkokemus huononee ja näkyvyytesi  hakukoneissa vain tippuu.

Esimerkkikuva hyvästä tuotekuvien käytöstä tuotesivulla. Tuotteesta on useita kuvia erilaisista kuvakulmista.
Kuvien käyttöä ei kannata pelätä. Jos tuotteesta pystyy antamaan kuvia eri puolilta ja eri käyttötarkoituksissa, niin se auttaa käyttäjää arvioimaan paremmin sopiiko se juuri hänen käyttötarpeisiinsa. Tämän kuvan lähde on Budget Sport, joka käyttää loistavasti tuotekuvia.

Kuvien optimointi

Oikein optimoidut kuvat parantavat sekä käyttäjäkokemusta että hakukonenäkyvyyttä. Yksi keskeisimmistä asioista kuvien optimoinnissa on kuvatiedostojen koosta huolehtiminen. Suuret tiedostokoot hidastavat sivuston latausnopeutta, mikä voi vaikuttaa negatiivisesti sekä käyttäjäkokemukseen että sijoituksiin hakutuloksissa.

Kannattaa siis varmistaa, että kuvat ovat tarpeeksi laadukkaita, mutta tiedostojen koko tulisi optimoida niin, että kuvat säilyttävät laadun ilman verkkokaupan hidastumista. Kuvien tiedostokoosta voi huolehtia kompressoimalla, eli pienentämällä niitä ilman, että kuvien laatu heikkenee liikaa. Tähän tarkoitukseen löytyy useita vaihtoehtoisia työkaluja. Helpoiten niitä löytyy googlaamalla “image compressor” ja tutkimalla hakutuloksia aiheesta.

Kuvien nimeäminen

Toinen tärkeä optimoinnin osa-alue on kuvien nimeäminen. Sen sijaan, että kuvien tiedostonimet olisivat ”IMG_1234.jpg,” kannattaa käyttää kuvaavia nimiä, kuten ”naisten-lenkkikengat-punainen.jpg”. Tämä auttaa hakukoneita ymmärtämään, mitä kuvassa on, ja parantaa kuvan löytymistä myös kuvahaun kautta.

Tiedostomuoto

Kuvan tiedostomuodoissa kannattaa hyödyntää webp- muotoa mikäli mahdollista. Se on usein hyvälaatuinen, mutta pienemmässä muodossa kuin jpg- tai png- kuvatiedostot.

Mikäli webp- muotoa ei ole mahdollista käyttää, on jpg- ja png- vallan hyviä vaihtoehtoja, kunhan niiden tiedostokoot ovat maltillisia. Tähän ei ole mitään yhtä absoluuttista faktaa, mutta sanotaan näin, että mikäli sinulla on kymmeniä tai satoja kuvia verkkokaupassa, joiden tiedostokoot ovat yli 1 MB, niin verkkokauppa voi kärsiä latausnopeuden hitaudesta. Pyri siis saamaan kuvat alle 1 MB ja mielellään reilusti alle sen.

ALT-tekstit

Alt-tekstit ovat olennaisia sekä hakukoneiden että saavutettavuuden kannalta. Alt-tekstien tarkoitus on kertoa kuvasta niille käyttäjille, jotka eivät syystä tai toisesta näe kuvaa, esimerkiksi teknisen virheen tai näkörajoitteisuuden vuoksi. Hakukoneet käyttävät alt-tekstejä myös ymmärtääkseen paremmin, mitä kuvat sisältävät, joten niiden yhteydessä kannattaa hyödyntää relevantteja avainsanoja, mutta luonnollisesti. Tämä parantaa kuvan ja samalla koko sivun sijoitusta hakutuloksissa.

Meta-kuvaukset ja otsikot

Meta-otsikot (title tagit) ja meta-kuvaukset ovat tärkeitä elementtejä hakukoneoptimoinnissa, sillä ne vaikuttavat siihen, kuinka sivustosi esiintyy hakutuloksissa ja houkuttelevat käyttäjiä klikkaamaan sivullesi.

Meta-otsikkoa ja meta-kuvauksia kannattaa ajatella lyhyenä tekstimuotoisena myyntipitchinä. Sinun tulee pystyä vakuuttamaan hakukyselyn tekijä otsikolla ja kuvauksella, jotta hän ylipäänsä haluaa klikata sivustollesi. Käytä rohkeasti erilaista kieltä kuin kilpailijasi näissä

On kuitenkin tärkeää ymmärtää, kuinka Google käyttää näitä elementtejä arvioidessaan sivustosi relevanttiutta.

Meta-otsikot

Meta-otsikot ovat yksi merkittävimmistä tekijöistä hakukoneiden näkökulmasta. Google käyttää meta-otsikkoa ymmärtääkseen sivusi sisällön ja arvioidakseen sen aiheellisuutta käyttäjän hakukyselyyn. Otsikko on usein ensimmäinen asia, jonka käyttäjät näkevät, joten sen tulisi olla selkeä, ytimekäs ja sisältää avainsanat luonnollisesti. Optimoitu meta-otsikko parantaa mahdollisuuksiasi sijoittua paremmin hakutuloksissa ja houkuttelee enemmän klikkauksia.

Meta-otsikoiden ei kuitenkaan tule olla pelkästään avainsanojen täyttöpaikka. Otsikon tulee kuvata tarkasti sivun sisältöä, jotta se vastaa käyttäjän hakuaikeita. Google arvioi sivun relevanssia sen perusteella, kuinka hyvin otsikko liittyy sivun varsinaiseen sisältöön, ja rankaisee, jos se havaitsee otsikon olevan harhaanjohtava.

Meta-kuvaukset

Meta-kuvaus on lyhyt yhteenveto sivun sisällöstä, joka näkyy hakutuloksissa otsikon alla. Vaikka Google ei käytä meta-kuvausta suoraan sijoitukseen vaikuttavana tekijänä, se on silti  tärkeä osa käyttäjäkokemusta. Hyvin kirjoitettu meta-kuvaus voi parantaa klikkausprosenttia, sillä se houkuttelee käyttäjiä tutustumaan sivusi sisältöön tarkemmin.

Google saattaa käyttää meta-kuvausta arvioidessaan sivun sisällön relevanttiutta silloin, kun kuvaus vastaa hyvin hakukyselyyn. Jos meta-kuvaus ei vastaa haun tarkoitusta, Google voi myös itse valita osan sivustosi tekstisisällöstä hakutuloksiin. Vaikka meta-kuvaus ei vaikuta suoraan sijoitukseen, sen vaikutus epäsuorasti näkyy klikkausten määrän ja käyttäjäkokemuksen kautta, mikä puolestaan voi parantaa hakutuloksissa menestymistä pitkällä aikavälillä.

Meta-kuvauksessa kannattaa siis selkeästi tiivistää sivun pääsisältö ja hyödyntää avainsanoja, jotka vastaavat hakukyselyihin. Tämä lisää todennäköisyyttä, että käyttäjät klikkaavat sivusi auki ja viettävät siellä aikaa, mikä parantaa sivustosi kokonaismenestystä hakukoneissa.

Tuotearvostelut

Tuotearvostelut luovat luotettavuutta, joka voi parantaa ostojen määrää. Ne myös tuovat sivustolle jatkuvasti uutta ja käyttäjälähtöistä, eli autenttista sisältöä, mikä auttaa parantamaan verkkokaupan Google-näkyvyyttä hakutuloksissa

Positiivisten arvostelujen lisäksi negatiiviset palautteetkin voivat olla hyödyllisiä. Vaikka ne saattavat tuntua haitallisilta, ne antavat verkkokaupalle mahdollisuuden osoittaa avoimuutta ja halukkuutta parantaa tuotteitaan tai palveluitaan. Lisäksi ne lisäävät arvostelujen uskottavuutta, sillä pelkästään positiiviset arviot voivat herättää epäilyksiä käyttäjissä. 

Erilaiset arvostelut voivat parantaa sivuston näkyvyyttä ja luotettavuutta, sillä hakukoneet arvostavat monipuolista sisältöä.

On tärkeää, että verkkokauppa reagoi arvosteluihin aktiivisesti, vastaa asiakkaiden huoliin ja käyttää palautetta kehityksen työkaluna.

Linkitykset

Linkityksillä on kaksikin erilaista roolia hakukoneoptimoinnissa. Linkit jakautuvat sisäisiin ja ulkoisiin linkkeihin, joilla molemmilla on oma tärkeä roolinsa verkkokaupan näkyvyyden ja käytettävyyden parantamisessa.

Sisäiset linkitykset

Sisäiset linkitykset auttavat käyttäjiä liikkumaan näppärämmin verkkokaupassa, kun eri sisällöistä ohjataan toisiin osioihin. Samalla linkitykset kertovat hakukoneille mitä kaikkea osioita verkkokaupassa on, joka auttaa niitä hahmottamaan verkkokaupan rakennetta ja hierarkiaa.

Sisäiset linkitykset ovat loistava tapa rakentaa sivuston rakenteen selkeyttä hakukoneiden silmissä.

Ulkoiset linkitykset

Ulkoiset linkitykset, joita kutsutaan myös ”backlinkeiksi,” tarkoittavat muilta verkkosivuilta tulevia linkkejä, jotka ohjaavat omaan verkkokauppaasi. Laadukkaat ulkoiset linkit ovat merkittävä tekijä hakukoneoptimoinnissa, koska ne toimivat ikään kuin luottamusääninä verkkokaupallesi. Mitä arvovaltaisempi ja luotettavampi sivusto linkittää verkkokauppaasi, sitä enemmän se voi vaikuttaa sivustosi uskottavuuteen hakukoneiden silmissä.

Hakukoneet tulkitsevat nämä linkit osoituksena siitä, että sivustosi sisältö on hyödyllistä ja arvokasta, mikä voi parantaa sivustosi sijoituksia hakutuloksissa. Tavoitteena on saada linkkejä laadukkailta ja relevanteilta sivustoilta, sillä linkkien laatu on huomattavasti tärkeämpää kuin määrä. Linkityksiä voi saada esimerkiksi yhteistyökumppaneilta, alan blogeista tai mediajulkaisuista.

Alalla esiintyy myös paljon hieman harmaalla alueella olevaa toimintaa, jossa ikään kuin myydään backlinkejä, jotta esim. verkkokaupan näkyvyys parantuisi. Tätä suosittelen välttämään, sillä se on Googlen ohjeistusten vastaista toimintaa. Se voi tuoda hyötyä lyhytaikaisesti, mutta näkyvyyttä voi rakentaa eettisesti ja tehokkaasti paljon paremmillakin keinoilla.

Strukturoitu data

Strukturoitu data on erilaisten Schema-merkintöjen avulla hakukoneille annettavaa lisätietoa sivuston sisällöstä. Se auttaa hakukoneita ymmärtämään sivun rakenteen ja tarjoamaan täten relevantimpia tuloksia käyttäjille.

Esimerkiksi verkkokaupan tuotesivujen strukturoitu data voi sisältää tietoja tuotteesta, kuten hinnan, saatavuuden, tuotearvostelut ja tähtiluokitukset. Näiden tietojen avulla hakukoneet voivat näyttää ne suoraan hakutuloksissa ns. rich snippets -muodossa, mikä tekee sivustostasi entistä  houkuttelevamman potentiaalisille asiakkaille. Google arvostaa sivustoja, jotka tarjoavat selkeitä ja jäsenneltyjä tietoja, ja strukturoitu data on yksi keino parantaa sivustosi relevanssia ja luotettavuutta hakutuloksissa. 

Esimerkkikuva hakutulossivulta, jossa näkyy Gigantin hakutulos ja siinä olevat strukturoidut datat.
Gigantin esimerkissä strukturoidussa datassa näkyy tuotearvostelut, hinta sekä varastotilanne.

Tämäkin palvelee hakukoneiden lisäksi myös käyttäjää, joka on kuitenkin kaiken keskiössä hakukoneoptimoinnissa.

Blogi

Blogi on edelleen yksi tehokkaimmista työkaluista verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa ja sen avulla voit houkutella sivustollesi kohdennettua liikennettä ilman maksettua mainontaa. Blogi mahdollistaa sisällön kohdentamisen myös pitkän hännän avainsanoille, mikä voi tuoda sivustolle tarkemmin määriteltyä ja valmiimpaa ostajakuntaa. Tämä auttaa tavoittamaan juuri ne asiakkaat, jotka etsivät tarkempia vastauksia tai ratkaisuja tarpeisiinsa.

Blogissa voit käsitellä laajasti eri aiheita, mikä tekee siitä monipuolisen työkalun. Voit tuottaa sisältöä esimerkiksi tuoteoppaista, trendeistä, vinkkilistoista tai asiakkaiden yleisistä kysymyksistä. Näin tavoitat eri vaiheissa ostopolkua olevia asiakkaita – heitä, jotka vasta tutkivat vaihtoehtoja, sekä heitä, jotka ovat jo valmiita ostamaan. Laaja, laadukas ja aktiivisesti päivittyvä blogi rakentaa brändiä ja luottamusta tehokkaasti. Kun tarjoat jatkuvasti hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa, asiakkaat näkevät yrityksesi asiantuntevana ja heidän tarpeitaan aidosti palvelevana.

Lisäksi, kun mietitään hakukoneiden näkökulmasta, niin blogiartikkeleiden tuottaminen säännöllisesti auttaa pitämään verkkokauppasi aktiivisena ja relevanttina hakukoneiden silmissä. Samalla se tuo loistavan mahdollisuuden tehdä sisäisiä linkityksiä muihin verkkokaupan sisältöihin.

Turhauttaako verkkokauppasi hakukoneoptimointi?

Artikkelissa käytiin läpi erilaisia asioita, joita huomioimalla verkkokaupan hakukoneoptimoinnissa pääsee itsetehden jo pitkälle.

Kaikkeen tekemiseen ei kuitenkaan välttämättä löydy aikaa, osaamista tai mielenkiintoa vaikka sen hyödyn haluaisikin saavuttaa.

Jos tuntuu, että haluat saada verkkokauppaasi liikennettä ilman mainosbudjettia ja olet valmis investoimaan hakukoneoptimointiin, niin anna minun auttaa.

Olen ollut mukana erilaisissa verkkokauppaprojekteissa tekemässä hakukoneoptimointia, joissa kerta toisensa jälkeen olemme yhdessä asiakkaan kanssa onnistuneet nostamaan verkkokauppaa tärkeillä tuotekategorioilla Googlen 1. sivulle ja myös ihan 1. sijoitukseen. Tämä näkyy luonnollisesti myös verkkokaupan myynnissä positiivisesti.

Nautin tilanteista, joissa pääsen haastamaan itseäni. Jos koet, että olet jo tehnyt kaiken hakukoneoptimoinnin eteen, niin ota yhteyttä. Katsotaan löydänkö jotain mitä vielä voisi kehittää!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Scroll to Top